Стали відомі нові подробиці моторошного вбивства 12-річного хлопчика у Дніпрі. Насильник і вбивця зізнався, як скоїв злочин, передає "9 телеканал" у своєму сюжеті.

Стали відомі подробиці вбивства 12-річного хлопчика у Дніпрі / скріншот з відео 9 каналу

Відомо, що 17 травня у відділення дніпровської поліції надійшло повідомлення про зникнення 12-річного Родіона, який пішов гуляти, але так і не повернувся. Близько 19:30 хлопчик зателефонував бабусі і повідомив, що вже повертається додому через територію психіатричної лікарні на вулиці Бехтерева. Коли дитина перестала відповідати на телефонні дзвінки, рідні звернулися за допомогою і почали пошуки Родіона.

У ході відстеження камер відеоспостереження і обшуку території лікарні патрульні виявили, що заманив хлопчика у закинуту будівлю літній безхатний солодощами. Їх помітили на камері відеоспостереження біля найближчого магазину. Пізніше поліцейські виявили бездиханне тіло хлопчика в закинутому корпусі лікарні. Бездомний закидав оголене тіло лахміттям, а сам сидів поруч зі спущеними штанами.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Стали відомі подробиці вбивства 12-річного хлопчика у Дніпрі / скріншот з відео 9 каналу

На допиті підозрюваний зізнався, що спочатку зґвалтував хлопчика, після чого задушив і знову зґвалтував. На даний момент бездомний знаходиться в слідчому ізоляторі, а попередньо, враховуючи тяжкість злочину, йому загрожує довічне ув'язнення.

Нагадаємо, раніше в Асоціації футболу Дніпропетровської області розповіли про минуле загиблого 12-річного Родіона.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі 6-місячний малюк подавився пакетом і помер на руках у батька.

Також Знай.иа писав, що харків'янка, обезглавившая маленьку дочку, терміново їде в Дніпро.