У Дніпрі невідомі кинули годуючу кішку з новонародженими кошенятами на будівництво, в слідстві чого мати була розчавлена екскаватором. Про це повідомляє видання "Інформатор", посилаючись на сторінку міні притулку "МИ ЗА ПРАВО НА ЖИТТЯ" в Facebook.

За інформацією видання, невідомі "люди" викинули кішку і кількох новонароджених кошенят на найближче будівництво на погибель. На щастя, тварин виявили волонтери, які забрали їх у міні притулок і почали їх виходжувати, вигодовувати, стерилізувати і шукати їм новий будинок. "Інформатор" відзначає, для того щоб не вбивати приплід, можна просто стерилізувати або каструвати своїх вихованців – це нескладно і недорого.

У Дніпрі годує кішку з кошенятами викинули на будівництво на погибель / скріншот з відео

Як пише адміністрація міні притулку "МИ ЗА ПРАВО НА ЖИТТЯ", двох кошенят виявили, коли ті слабенько кричали вночі від голоду, а сили їх були під кінець. У притулку написали, що тваринам не було й двох тижнів, а вони вже встигли відчути на собі "принади" вуличного життя. Напередодні вранці екскаватор розчавив їх мати – годуючу кішку. Причому вбивство сталося непомітно, адже техніка величезна і голосно реве під час роботи. Вже по закінченню зміни чоловіки з будівництва почули крики кошенят.

Волонтери повідомили, що їх залишилося лише двоє, а решта загинули від голоду й холоду. Кошенят знайти вдалося з труднощами, оскільки вони були заховані під тілом мами кішки під палями, глиною і щебенем. Будівельники намагалися їх якось зігріти та нагодувати, однак пізніше плюнули і просто пішли.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У притулку повідомили, що зараз кошенята ледве-ледве триматися в клініці, їх будуть годувати і гріти. А оскільки на їх опікою знаходиться багато подібних тварин, волонтери просять усіх небайдужих допомогти їм фінансово.

Пост дніпровського міні притулку в Facebook / скріншот

2 котёнка грудничка май

КРИК о ПОМОЩИ ! ПОМОГИТЕ СПАСТИ!!! HELP!!! СРОЧНИКИ!!! Два сосочника, два крошки сиротки! Ночь, стройка. Два котёночка уже слабенько кричат..от ГОЛОДА , их силы на исходе… Малышам нет и 2 недель, а они уже натерпелись от "прелести" жизни на улице! Утром на стройке экскаватор раздавил кормящую кошку…Животным не место на стройках, стоянках, среди ревущей и движущейся техники! Гибель кошки прошла практически не замеченной окружающими… Вечером работа остановилась и мужики услышали душераздирающие крики ! Кричали котята, мама которых погибла ещё утром! В живых остались только двое ! Они орали весь день, звали мамочку! Остальные погибли от переохлаждения и голода! Котят еле еле нашли. Крошечки были бережно спрятаны мамой кошкой под сваями в глине и щебне. Пытались как то согреть и накормить, но потом плюнули и разошлись по домам. Полуживых малышей везут в клинику. Они очень слабенькие, чихают, глазки залипли гноем.. Пока не знаю ,как будут кушать. Сейчас на грелке. Очень надеюсь что переживут эти сутки. На попечении приюта больше 30 котят !!! Крошечных, больных, истощённых малышей не на что лечить и кормить! Только 2 на передержке, 4 на выкармливании, а остальные на 2 стационарах в 2-х вет клиник. Нет кормов, нет денег оплачивать процедуры, обработки и лечение котят !!! 140 взрослых и 30 крошек! Двое новеньких, это просто катастрофа! Но как не дать им ШАНС выжить???!!! Они больше 12 часов боролись за свою крошечную жизнь сами в сырости, темноте и в грязи, в глине! Неужели эти два мальчишки не заслужили право на ЖИЗНЬ???!! Я очень прошу всех , кто читает этот пост о любой посильной ПОМОЩИ крошкам! Неделя передержки от 1000 грн + корм + лечение. Кормление через каждых 3 часа, массажик животика и попки с писюшкой, грелочка,.Ночью такой же график. Без Вашей помощи нам не вылечить и не выкормить даже этих двух малышей!!! Пожалуйста ПОМОГИТЕ !!! Сейчас даже 50-100-200-300-400-500 грн Очень помогут котяткам ВЫЖИТЬ !!! Так же очень нужен сухой корм Роял канин беби кет и консервы Роял канин беби кет мус. Котяткам нужны качественные и питательные корма, что бы не болеть, что бы ВЫЖИТЬ . Важно ! Успеть спасти!!! * Страница мини-приюта в Facebook https://www.facebook.com/FOND.Mi.za.pravo.na.zhizn * Куратор мини-приюта +380932350370 - Ольга * карта мини-приюта Приватбанк 4149 4991 3681 6293 - Уманчик Ольга Валентиновна * карта мини-приюта MonoBank 5375 4141 0707 6654 - Уманчик Ольга Валентиновна * TransferWise Umanchyk Olga olyaum76@gmail.com * Перевод на QIWI Кошелек +380932350370 * Расчётный счет UA693052990000026004050290416 UAH UA593052990000026007050514564 USD UA153052990000026000050514624 EUR Приватбанк МФО 305299 БО БФ МИ ЗА ПРАВО НА ЖИТТЯ ЄДРПОУ / ІПН: 40416474 * Назначение: "Благотворительная помощь для 2-х котят сосочников"

Geplaatst door Помощь мини приюту "МЫ ЗА ПРАВО НА ЖИЗНЬ op Woensdag 20 mei 2020

Нагадаємо, раніше у Дніпрі з'явилися собаки еко-активісти.

Як повідомляв портал Знай.иа, дніпровський фотограф відобразив білку-акробатку.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі спортсменка відбивалася від собаки камінням.