Вже з 22 травня в Україні будуть повноцінно відновлювати пасажирські перевезення і роботу громадського транспорту, в тому числі і в Дніпрі. Про це повідомляє представник Департаменту транспорту Дніпровської міської ради Іван Васючков на своїй сторінці в Facebook.

Іван Васючков розповів, коли в Дніпрі запустять громадський транспорт для всіх / фото: Департамент транспорту ДМР в Telegram

Незважаючи на те, що з 22 травня український уряд дозволить роботу громадського транспорту міського, міжміського та міжобласного сполучень, не все так просто, як здається на перший погляд. В першу чергу повністю всі обмеження зняті не будуть – у транспорті буде знаходиться рівно та кількість людей, яку дозволяє кількість сидячих місць в салоні.

Крім того, представник Департаменту транспорту ДМР Іван Васючков розповів, на яких умовах у Дніпрі відновлять роботу громадського транспорту. Для початку, зазначає чиновник, необхідно дочекатися офіційного постанови на сайті Кабміну про вступ його в силу. Після цього необхідно чекати рішення регіональної (обласної) комісії з ТЮБ та НС про пом'якшення карантинних обмежень в області. За словами Васючкова, засідання комісій може відбутися не раніше понеділка.

Лише після цих двох етапів у Дніпрі можна буде говорити про використання громадського транспорту без спеціальних квитків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Іван Васючков розповів, коли в Дніпрі запустять громадський транспорт для всіх / скріншот поста на Facebook

Нагадаємо, раніше дніпровський водій маршрутки роздавав своїм пасажирам маски і рукавички.

Як повідомляв портал Знай.иа Денис Шмигаль розповів, коли в Дніпрі відкрию метро.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій маршрутки не пускав в салон пільговиків.