Стало відомо, що 38-річну Тетяну Пьянову, яка в кінці минулого місяця розгулювала по Харкову з відрубаною головою своєї дочки, можуть відправити у Дніпро для проходження психіатричної експертизи. Про це повідомляє "34 телеканал".

Кілька тижнів тому співробітники Національної поліції в Харківській області затримали оголену жінку, яка в руках несла пакет з відрубаною головою своєї дочки. Правоохоронці підозрюють Тетяну Пьянову у здійсненні жорсткого вбивства неповнолітньої і вже обрали їй запобіжний захід у вигляді утримання в слідчому ізоляторі протягом 2 місяців.

Експерти і знайомі Тетяни розповіли, що на злочин жінка могла піти з релігійних мотивів. У рамках досудового розслідування підозрювану відправлять на проходження психіатричної експертизи. За словами її знайомих процедуру Тетяна П'янова може пройти в Дніпрі.

Варто нагадати, що підозрювана була затримана 30 квітня, коли близько 6 ранку місцеві жителі зателефонували в поліцію і повідомили, що по вулиці Полтавський Шлях йде оголена жінка з ножем і пакетом в руках. Прибувши на місце, поліція спробувала з'ясувати подробиці події, однак Тетяна вела себе неадекватно і кидався на співробітників правоохоронних органів. Поки поліцейські намагалися її вгамувати, інші відкрили пакет і виявили відрубану жіночу голову.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Харковчанку, підозрювану у вбивстві дочки, відправлять в Дніпро на психіатричну експертизу / фото: Національна поліція

Буквально через кілька годин у Дергачівське відділення поліції зателефонував 40-річний мешканець села Подвірки. Він розповів, що в одній з кімнат свого будинку виявив обезголовлений труп 13-річної племінниці. За попередньою інформацією, смерть дівчинки наступила близько 2 годин ночі.

Нагадаємо, раніше У справі вбивства дівчинки в Харкові спливли несподівані деталі - "чекаєте, коли він нас уб'є?"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові поховали обезглавленную матір'ю дівчинку - весільне плаття, квіти і море сліз

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові на звалищі знайшли те, що залишилося від міліціонера