Міський голова Дніпра Борис Філатов висловив своє обурення щодо недавньої прес-конференції Володимира Зеленського. Відповідний пост мер опублікував на своїй сторінці в Facebook.

зокрема, Борис Філатов прокоментував недавній обвал мосту в Дніпропетровській області, який стався якраз під час прес-конференції президента. Міський голова заявив, що "Новий міст", який рік тому вони сперечалися з гарантом, "стоїть міцно і добре себе почуває", однак інша інфраструктура країни знаходиться в критичному стані.

Борис Філатов прокоментував плачевний стан інфраструктури в Україні / скріншот з відео

Філатов пояснив, що на сьогоднішній день по всій країні падають і руйнуються мости, а більшість з них просто "дихає на ладан".

Я кричу про це вже який рік, - підкреслює Борис Філатов.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дніпровський мер розповів, що за стан критичної інфраструктури відповідає президент, його губернатори та міністри, а не місцеве самоврядування. Філатов також дорікнув столичний уряд у тому, що вони без перекладу не зможуть прочитати Фрейда, тому вирішив спростити завдання і звернутися до них в жартівливій формі, під стати епохи діджиталізації.

Над річкою в селі, обвалився міст, лайками допоможемо, зробимо репост (з)

На закінчення Борис Філатов попросив центральну владу не вчити їх жити, а замість лайків краще допомогти територіальним громадам фінансово. Мер зазначив, що поки уряд буде будувати країну в смартфоні, вони будуть будувати мости і просять повернути обіцяний Дніпру аеропорт на місце.

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше мер Дніпра Борис Філатов звернувся за допомогою до Верховної Ради, щоб врятувати Фопи.

Як повідомляв портал Знай.иа Філатов "пробачив" бізнесменам Дніпра драконівські податки.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі звинуватили центральну владу у створенні бюджетної дірки.