Якщо зупинитися на Старому мосту в напрямку Правого берега й подивитися праворуч, то можна побачити острів. Той, що трохи далі Червоного водника. Він на порядок більше і довше — називається острів Файнберга.

джерело: Інформатор
джерело: Інформатор

Біля його берега вже кілька років дрейфує іржаве, убите часом судно. Відомо, що раніше їх було декілька — два або три, однак частину з них перетягли на сушу. Залишилося лише одне, "рятувати" яке просто немає сенсу. Корабель, очевидно в минулому розважав туристів, повільно йде на дно.

Про це передає "Інформатор".

джерело: Інформатор
джерело: Інформатор

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нічого з того, що хоча б мінімально пояснило причину того, що відбувається, знайти не вдалося. Просто іржавий корабель, який продовжує просто тонути. Здається, це той випадок, коли говорити про речі починають після "смерті".

джерело: Інформатор
джерело: Інформатор

Шкода тільки, що історія корабля могла бути на порядок яскравіше. Якщо це і можна змінити, то хіба що концептуальними репортажами і парочкою згадок в Instagram, які в недалекому майбутньому напевно стануть його передсмертним альбомом.

джерело: Інформатор
джерело: Інформатор

джерело: Інформатор
джерело: Інформатор

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розкрита таємниця містичного храму зниклої цивілізації - ієрархія і план будівництва

Як повідомляє портал «Знай.ua» Непримітні речі можуть зробити вас богачем – топ щасливчиків, озолотившихся на дрібницях

Також «Знай.ua» писав, що Антарктида була тропічним материком? Знахідка віком 40 мільйонів років перекреслила всі уявлення про Землі