Мер Дніпра Борис Філатов звернувся за допомогою до Верховної Ради, щоб врятувати Фопи.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

Так, середу, 20 травня в Дніпрі відбулася 57 чергова сесія міської ради. Мер Дніпра Борис Філатов розповів, що сьогодні чиновники прийняли велику кількість потрібних і важливих для міста рішень. Також мер Фіталов розповів, що дніпровські чиновники подали звернення до Верховної Ради України.

Борис Філатов, фото Facebook
Борис Філатов, фото Facebook


"В умовах пандемії та економічної кризи до нас звертаються підприємці з проханням про допомогу, про зниження податкового навантаження. І ми йдемо назустріч у межах компетенції міськради. І сьогодні ми продовжили пільгу на місяць для Фопів першої та другої категорії. Я думаю, продовжимо і на наступному засіданні. Але питання про земельні податки та інше оподаткування — це поза компетенцією міськради" — сказав глава міста.

Також Філтов зазначив, що сьогодні під час сесії міської ради також було направлено звернення з проханням заборонити рекламу тютюнових виробів в місцях роздрібної торгівлі.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі повідомили про нові тарифи на воду.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , в Дніпрі підрядник заволодів 7 мільйонами гривень, виділені на ремонт шкіл.

Також Знай.ua писав, що мелітопольські комунальники ризикують втратити роботу через машини Меркель.