У Дніпрі на Лівому березі по вулиці Гіляровського сталася НП.19 травня, о 8:29, на лінію «101» від стурбованої господині надійшло повідомлення про те, що на подвір'ї її приватного будинку на Гіляровського знайшли змій. За вказаною адресою виїхали рятувальники.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

По прибуттю до місця, рятувальники ДСНС обстежили територію приватного домоволодіння на площі 120 кв. метрів. У дворі будинку, біля штучного водоймища, рятувальники виявили п'ять величезних змій і відловили їх за допомогою спеціального інструменту. Плазунів вивезли за межі міста і випустили в навколишнє середовище. З власницею домоволодіння провели роз'яснювальну роботу, в ході якої їй розповіли, як діяти при виявленні плазунів.

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До робіт на місці події залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця аварійно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

В результаті операції ніхто не постраждав.

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківчан тероризують повзучі гади - кусаються як скажені, обережно

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі шипящая тварюка влаштувала "сафарі" на перехожих, бережіть ноги

Також «Знай.ua» писав, що Заповзла у двір і напав на собаку — агресивні змії господарюють в приватних будинках