У Дніпрі продовжують готуватися до літа і марафетити місто після зими. З квітня місяця міські служби ремонтують і упорядковують парки та сквери. Не залишаються без уваги і клумби. У цьому році на алеї біля Монумента слави висадили рекордна кількість однорічних рослин.

У Дніпрі на клумбах висадили 65 тисяч кольорів Фото: скріншот

Міські служби відтворили нову оригінальну композицію, яка буде радувати око городян протягом усього літа. Квіти цвістимуть до осені або ж по черзі. Міські служби розкрили секрет і розповіли, скільки квітів було висаджено. Як з'ясувалося на клумбах біля Монумента слави з'явилося 7 820 квітів. В цілому по місту було висаджено 65 тисяч однорічних рослин.

Також міські служби відзначили, що на клумбах міста втілені нові композиції в кольорах. Ці композиції щороку змінюються, створюючи неповторний візерунок.

Я люблю Дніпро | Квіти біля монументу Слави

🌺Біля монументу Вічної Слави висадили квіти. Композиція на квітниках щороку нова і неповторна. Дніпро змінюється на краще! Дивіться останні новини на YouTube-каналі ДніпроTV https://bit.ly/2IUzyVs #новиниміста #дніпроtv

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door ДніпроTV op Maandag 18 mei 2020

У Вінниці працьовита бригадир Винницазеленстрой засадила весь місто тюльпанами. Вона висадила на клумби міста 40 тисяч цибулин. Жінка поскаржилася на некультурних городян, які витоптують і виривають квіти, намагаючись вкрасти цибулини або просто нарвати букет. Вона зазначила, що їй дуже шкода, що місцеві жителі не цінують працю її бригади.

У США гуска побудувала гніздо прямо на клумбі залізничного вокзалу і відклала яйця. Пасажири поїздів дуже раді такому сусідству. Птах вибрала вокзал з-за того, що влада ввела карантин і станція спорожніла.

Нагадаємо, Знай писав, що у Вінниці співробітниця зеленбуду висадила 40 тисяч тюльпанів.

Знай повідомляв, що в США на клумбі оселилася гуска і знесла яйця.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові троє друзів перетворили двір у сквер.