У Дніпрі вибухотехніки знешкодили саморобну бомбу, прикріплену до автомобіля.

6 квітня на станції технічного обслуговування (СТО) у Дніпрі під час заміни шин працівники шиномонтажної майстерні виявили під автомобілем саморобний вибуховий пристрій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

Інцидент стався на СТО по вул. Ярослава Мудрого. Зазначається, що до складу знайденого вибухового пристрою входило близько 100 г пластиду.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Поліцейські Дніпровського відділу поліції встановили і опитали 40-річного власника автомобіля.

"За попередніми висновками фахівців вибухотехнічного управління встановлено, що до днища автомобіля Honda Accord було прикріплено саморобний вибуховий пристрій. До його складу входило близько 100 г пластиду", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, в рамках якого будуть встановлені всі обставини події.