На вихідних в Дніпрі нахабно обікрали зоозахисників.

В суботу, 29 лютого, волонтери проводили акцію на Європейської площі у Дніпрі. Зловмисники скористались тим, що зоозахисники спілкувалися з людьми і намагалися прилаштувати в добрі руки тварин, викрали в них коробку з пожертвуваннями. Про це повідомляє місцеве видання dv-gazeta.

Волонтери звернулись до правоохоронців і їм показали відеозапис, де було вони розгледіли момент, коли їх обікрали.

скрін з відео камер спостережень, dv-gazeta
скрін з відео камер спостережень, dv-gazeta

скрін з відео камер спостержень, dv-gazeta
скрін з відео камер спостережень, dv-gazeta

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Зоозахисники розмістили фото зловмисників в мережі і тут знайшовся влогер, який якраз в той час був на цій акції та зняв на своє відео "двох веселих типів".

Влогер Руслан Власенко розмістив в мережі фото і відео молодих людей, які викрали у волонтерів коробку з пожертвами для бездомних тварин.

скрін з відео Руслана Власенко
скрін з відео Руслана Власенко

скрін з відео Руслана Власенко
скрін з відео Руслана Власенко

"Вчора знімав на набережній Масляну і тут побачив двох веселих типів, а ну-ка, думаю, зніму їх, якісь вони підозрілі, - пояснив блогер. - І не дарма, ці гниди вчора вкрали в центрі міста коробочку для збору коштів для бездомних тварин, якщо знаєте, в центрі стоять хлопці з усякими звірятами. У хлопців були фото тільки з камер спостережень, а тепер є фото великих планів цих покидьків. Давайте допоможемо їх впізнати і зробимо їх знаменитими. Якщо хто упізнав, пишіть мені в лічку, а я передам інформацію куди потрібно", - підписав відео влогер.