В цей день у Дніпрі хмар на небі не було тільки вночі, а з ранку й до самого вечора буде зберігатися похмура погода. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в понеділок, 17 лютого вологість повітря в Дніпрі складе від 65 до 85%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -2 до +6 градусів.

Погода в Дніпрі


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 06:42, а захід можна побачити у 17:05.

У цей день вшановується пам'ять преподобного Миколи Студійського. Цей день відомий як початок звіриних (вовчих) весіль, тому святого Миколу Студійського називали "вовчим сватом".

Цей день вважається одним із самих холодних у лютому — стоять сильні морози, і йде сніг: "На Миколу Студеного снігу навалить гору".

Наші пращури 17 лютого звертали увагу на ялинкові гілки: якщо довгі сухі смерекові гілки згинаються - буде заметіль, а якщо розпрямляються - погода буде сприятливою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.