У Дніпрі 26 січня очікується хмарна з проясненнями погода без дощу і снігу. Про це розповіли метеорологи на сайті Sinoptik.

За інформацією синоптиків, в цей день в Дніпрі повітря прогріється не більше, ніж до 3 градусів тепла, а вночі опуститься до 1 градуса морозу.

Чудово тепло в цей день, 26 січня, у Дніпрі було в 1915 році, до 10 градусів тепла. А дуже холодно - в 1892 році, тоді місто тремтів від 23-градусного морозу.

За народним віруванням, 26 січня шанувався преподобний самітник Іринарх. В цей день дивилися на те, якою буде місяць, щоб передбачити погоду на подальший час. Якщо навколо місяця збирається туманний ореол, то в найближчому майбутньому варто чекати хуртовини. Крім того, намагалися стежити за тим, що в цей період відбувалося в лісі і як вели себе з тваринами.

Тріск у лісі віщував довгі і тріскучі морози, шум у кронах дерев – скоро потеплішає і почнеться снігопад. Дивилися на кішок – якщо вони ховають мордочки в лапки, то незабаром вдарять морози. Якщо собака згорнулася калачиком, то наближається сильне похолодання, а якщо розвернулася і витягнулася, то варто чекати потепління.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також Знай.uа писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Ще Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.