В Дніпрі відбулася страшна НП, вибух петарди покалічив людей.

Про це повідомляє Інформатор.

Увечері у вівторок, 21 січня в одній з квартир на вулиці Софії Ковалевської 59а вибухнули петарди. Вибух прогримів на другому поверсі багатоповерхівки.

Місцеві жителі почули сильний вибух і тому на місце події викликали наряд патрульної поліції і бригаду швидкої допомоги, а також рятувальників. Очевидці розповіли, що від сильного вибуху в квартирах на другому поверсі вилетіли вікна.

Вибух петард в Дніпрі покалічив людей


Як з'ясувалося пізніше троє місцевих жителів вирішили пограти з петардами, підірвавши відразу кілька штук одночасно. Такий експеримент дніпрян закінчилася вельми плачевно. В результаті події важко постраждали чоловік і жінка. Відомо, що одному з потерпілих відірвало руку.

Нагадаємо, чому кияни безкарно запускали феєрверки.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , у новорічну ніч ялинки перетворилися в непотрібний "баласт" – торговці кинули сотні зелених красунь посеред вулиць Одеси.

Також портал Знай.ua писав, що сама "втомлена" новорічна ялинка України стала хітом мережі.