Неприємний інцидент стався з покупцями мережі супермаркетів «АТБ» у Дніпрі: для маленької дитини купили улюблені ласощі, які виявилися небезпечними для здоров'я. Про це розповів постраждалий Віталій Лазько в співтоваристві «Райончик» у соціальній мережі Facebook.

За його словами, він купив сирок в шоколаді виробництва фірми «Фанні» для своєї дитини. Малюк встиг відкусити шматочок, після чого батьки помітили, що під шоколадом ховалася густа цвіль.

При цьому чоловік зазначив, що перевіряв термін придатності ласощі, купуючи його в супермаркеті – судячи за даними на упаковці, сирок придатний до 21 січня.

«Термін придатності у нього 21.01. Раніше тільки й дивився, а тепер буду не тільки допомагати роздруковувати сирки, але і розрізати і нюхати», — повідомив автор поста, додавши, що «дитина плаче, так як не відразу зрозумів, що зі смаком не так, і з'їв шматочок».

Скрін: «Райончик»

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У коментарях користувачі радять зателефонувати на гарячу лінію «АТБ», звертатися в магазин з чеком і придбаним продуктом.

«Вони тільки повернуть гроші за чеком, от і все. А нічого не змінюється. Мені з-за цих кількох гривень туди йти не хочеться. Працівників шкода. Знаю умови їх праці…», - відповів Лінько.

Нагадаємо, українців нагодували хлібом з "гострою приправою, головний ужастик Хеллоуїн втілився в реальність.

Як повідомляв Знай.uа українців нагодували "заморською ікрою" в супермаркеті: "Це на випадок, якщо почне вилуплюватися молодь", фото.

Знай.uа писав Хрещення Господнє 2020: обряди, традиції і заборони.