Стало відомо, що у Дніпрі поблизу міської ковзанки стався дуже моторошний інцидент. Бездомний чоловік згорів живцем. Про це повідомляє Telegram-канал "Сувора Україна".

Безхатько згорів живцем

Так, чоловіки сиділи на лавочці і розпивали спиртні напої. Один з них облився алкоголем, а спровокувала загоряння не до кінця потушенная цигарка.

Гасити безхатька кинулися всі, хто знаходився поруч біля міської ковзанки. Всі, крім його товариша, який просто сидів поряд з палаючим другом. Імовірно, чоловік був настільки п'яний, що все, що він міг робити, так це просто спостерігати, як його друг повільно вмирає у вогні.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що лісові пожежі продовжують спопеляти Австралію. У новітній історії країни це безпрецедентне явище - таких страшних пожеж до цього часу ще не було.

Як повідомляв портал Знай.ua, на ходу загорівся потяг "Шостка-Київ", в цей момент у вагонах перебували люди. 13 січня на ходу загорівся поїзд, який їхав із Шостки до Києва. Ця пригода сталася між селами Халимоново і Бахмачем Чернігівської області.

Також портал Знай.ua писав, що в знаменитому російському парку, що знаходиться в Москві, сталася масштабна пожежа. Отже, поки що з невідомих причин, спалахнуло підсобне приміщення і атракціони.