У Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартний хабар. Про це розповіли у патрульній поліції Дніпропетровщини.

Як зазначається, чоловіка напідпитку за кермом автомобіля марки Ford у Новокодацькому районі. Щодо нього склали адміністративний протокол, проте чоловіка це не зупинило: він вирішив задобрити патрульних, запропонувавши їм хабара у розмірі п’яти тисяч гривень. Крім того, порушник запропонував правоохоронцям безкоштовно скористатися його банею, тільки б вони не надавали розголосу ситуації.

Фото: ГУ НП

Проте спокусити патрульних йому не вдалося: до керування у нетверезому стані додалося обвинувачення у пропонуванні неправомірної вигоди працівникам правоохоронних органів. Чоловіка доставили до Новокодацького відділку поліції.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одеській області неадекватна мати жорстоко побила 4-річного сина у супермаркеті на очах у покупців.

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині випадкова перехожа знайшла немовля в під'їзді багатоквартирного будинку.

В поліції почали шукати матір, яка покинула дівчинку і поставила під загрозу її життя, особу жінки поки не встановлено.