У Дніпрі лікарі швидкої допомоги, які прибули на виклик на Донецькому шосе, зіткнулися з неадекватним «пацієнтом», який вирішив налякати їх ножем. Про це розповів на своїй сторінці в Facebook Радій Шевченко, директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф.

За його словами, виклик на швидку надійшов пізно ввечері 28 грудня. Чоловік повідомив, що «потерпілий» знаходиться в стані сильного алкогольного сп'яніння, вдарився головою і скаржиться на сильний головний біль.

Бригада швидкої вирушила за вказаною адресою, але їх ніхто не зустрів. Трохи пізніше з під'їзду вийшла «п'яна тварина», як його охарактеризував Шевченка.

Скрін, Facebook

Громадянин спочатку заявив, що виклик був жартом, а потім дістав з-за спини ніж і почав ним погрожувати медикам.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Лікарі викликали правоохоронців, які затримали неадекватного «жартівника», і пообіцяли відпустити його з відділення поліції через три години.

Шевченко зазначив, що за подібні «жарти» слід ввести кримінальну відповідальність, адже медиків відволікають від більш серйозних справ.

Нагадаємо, мінус півтора центнера легким способом: ентузіаст довів усім, що зайва вага - не вирок.

Як повідомляв портал Знай.uа, не зіпсуєте собі Новий рік: названо найнебезпечніші алкогольні напої, повний список.

Також портал Знай.uа писав, що любителькам смачно поїсти: як відучити себе від нічних перекусів і не переїдати.