В Дніпрі подорожчає проїзд у трамваях, тролейбусах і метро.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

Так, стало відомо, що у Дніпрі 3 січня подорожчає проїзд у громадському транспорті. У новому році дніпрянам доведеться більше платити за проїзд у громадському транспорті. Це торкнеться всіх видів підземного і надземного транспорту.

У Дніпрі подорожчає проїзд


За проїзд у міському транспорті дніпрянам тепер доведеться заплатити 6 гривень, такою ж буде і вартість перевезення багажу за одне місце. У відповідності з кількістю багажу ціна буде рости.

Що стосується вартості проїзду в маршрутах, то тут ціна буде залежати від відстані та пасажиропотоку. Нові ціни набудуть сили 3 січня 2020 року.

Нагадаємо, раніше різке підвищення тарифів за проїзд пересадить городян на велосипеди.

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Києві - ПП з громадським транспортом, - перші подробиці.

Нагадаємо, що у Львівській області перевізники, які працюють на регіональних маршрутах, мають намір оголосити про скасування безкоштовного проїзду для пільгових категорій населення