На Дніпропетровщині після нескладної гінекологічної операції померла жінка, яка мріяла стати матір'ю.

Про це повідомляє ТСН.

У Кам'янському Дніпропетровської області після нескладної гінекологічної операції померла жінка. На момент смерті їй було 41 рік і вона мріяла стати матір'ю. Запланована операція пройшла успішно, але вже на другий день жінка відчула себе погано, лікарі не змогли її врятувати.

За словами медиків, причиною смерті стала токсична дія невідомої речовини.

Ілюстративне фото

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Діагноз - токсичний шок від невідомої речовини. Це поліорганна недостатність. Тобто серце, печінка, нирки без ліків перестають працювати", - говорить головний лікар обласної лікарні ім.Мечникова Сергій Риженко.

Через деякий час в лікарню привезли ще шість пацієнток після операції. Одна з постраждалих, 57-річна жінка кілька днів перебувала в комі. Зараз знаходиться у важкому стані в реанімації.

Під підозру потрапили препарати для анестезії, які виробляють в Україні. Але за словами медиків за сім років цей препарат не викликав такої реакції. Зараз в цій лікарні не проводять операції. Також до з'ясування всіх обставин тут заборонили наркоз.

Нагадуємо, що в Україні тиждень тому набув чинності закон “Про застосування трансплантації анатомічних матеріалів людини”.

Як повідомляв Знай.uа а Зоряна Скалецька розповіла українцям про головну загрозу здоров'ю.

Також Знай.uа писав, що у Моз вказали на відповідальних за ситуацію в Інституті раку.