Дніпровські дайвери традиційно встановили святкову ялинку на глибині 40 метрів.

Про це повідомляє 5 канал.

Вже 15 років поспіль дайвери в Дніпрі встановлюють святкову ялинку. Зелену красуню помістили на глибині 40 метрів за допомогою спеціального кріплення. Ялинку заздалегідь прикрасили різними іграшками та гірляндою, яка навіть буде світитися завдяки акумуляторам. Святкове дерево приберуть з-під води через місяць.

У Дніпрі дайвери встановили ялинку на глибині 40 метрів

Андрій Волков керівник дайверів, розповів, що ця ялинка буде "найглибшою ялинкою в Європі, про яку хто-небудь коли чув". На встановлення зеленої красуні у драйверів пішло близько години. При цьому температура на глибині 40 метрів становила не вище 0 градусів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ця ялинка є єдиною підводною ялинкою в Україні.

Нагадаємо, що з 14 грудня у найбільшому історико-розважальному комплексі під Києвом проходить цикл святкових шоу-програм "Зимова казка" для дітей і дорослих, який включає також і Новорічну ніч 31 грудня.

Як повідомляв портал Знай.uа , київським дітям влаштували чудовий сюрприз до Дня Святого Миколая.

Також портал Знай.uа писав, що у День святого Миколая вже за традицією на Софійській площі у Києві запалили головну ялинку країни.