У Дніпрі чоловік на славу відгуляв новорічний корпоратив, і повертався додому після гулянки в одних трусах. Чоловіка у стані алкогольного сп'яніння помітили на одній з вулиць міста.

Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області.

Рано-вранці в суботу, 21 грудня дніпряни помітили на вулицях міста чоловіка, який був в одних трусах. На місце, де розгулював чоловік, виїхав наряд патрульної поліції.

У Дніпрі чоловік розгулював в одних трусах Фото: патрульна поліція


Правоохоронці поспілкувалися з напівоголеним громадянином і з'ясували, що він був на корпоративі і випив зайвого, все що відбувалося після цього він не пам'ятав. Як виявилося, близькі чоловіка вже кинулися на його пошуки, і навіть повідомили в поліцію про його зникнення.

За словами правоохоронців, в цю ніч чоловік не став жертвою злочину. Його доставили додому, на даний момент його життю і здоров'ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, що принижений, але живий: розлючений чоловік поглумився над горе-коханцем своєї дружини.

Також портал Знай.ua писав, що всесвітньо відомий британський актор Колін Ферт офіційно заявив, що розлучається з дружиною, з якою прожив у шлюбі 22 роки.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще