У Дніпрі жінка розправилася зі своїм співмешканцем за допомогою кухонного ножа. Суд виніс жінці вердикт у вигляді семи років позбавлення волі.

Про це передає "Informator".

Правоохоронців на місце події викликали співробітники швидкої допомоги. Вони повідомили, що в приміщенні знаходиться чоловік з кухонним ножем у грудях, при цьому, в будинку перебувала його співмешканка і мати.

Прибулі на місце події поліцейські помітили, що сліди крові біля тіла чоловіка хтось намагався вимити. Також дивацтва ситуації додавало те, що жінки в один голос стверджували, що побачили чоловіка без ознак життя, коли прокинулися.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У ході розслідування було встановлено, що незадовго до цього чоловік випивав в компанії співмешканки. У процесі застілля виник конфлікт. Сварка завершилася тим, що жінка взяла кухонний ніж і вдарила його у груди. Від завданого поранення чоловік помер на місці.

Проти жінки було порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство). Сама жінка пізніше зізналася у скоєному, суд оголосив їй сім років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Москві невідомі відкрили вогонь по людях біля будівлі ФСБ

Як повідомляв портал Знай.ua, у США підліток відкрив стрілянину в школі, багато поранених

Також Знай.ua писав, стрілянина в центрі Москви: ЗМІ повідомляють про загиблих, а МВС каже, що "их там нет".