У Дніпрі господарі собаки стали жертвами свого чотирилапого вихованця. В якийсь момент тварина почала агресивно поводитися і накинулася на людей. Щоб врятуватися, господарям довелося залізти на підвіконня та вже там чекати на допомогу, повідомляють у прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Як зазначається, надзвичайна подія трапилася на вулиці Журавлиній. Мешканці квартири, розташованої на другому поверсі, раптом помітили, що поведінка їхнього улюбленця змінилася – тварина стала некерованою.

Оскаженілий пес почав кидатися на людей та кусати їх. Щоб врятуватися, люди відкрили вікно та залізли на підвіконня, вже звідти благаючи про допомогу.

Сусіди викликали на місце події рятувальників, які за допомогою драбини зняли людей з вікна.

Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Про подальшу долю пса та якої він був породи, нічого не відомо. Так само не відомо, чи змогли господарі повернутися до власного помешкання, яке окупував чотирилапий агресор.

Нагадаємо, що у місті Буча, що під Києвом, розлючений кіт несподівано напав на господарів, залишаючи на тілі подряпини і сліди від укусів.

Також портал Знай.ua писав, що в Малайзії помер останній у країні Суматранський носоріг. Як зазначається, самці по кличці Іман було всього 25 років.