Дивна пригода поставила на вуха весь Дніпро: вранці в неділю, 15 грудня, на території пологового будинку №1 був виявлений труп невідомого чоловіка. Про це повідомили в «Інформатора» з місця подій.

За попередніми даними, тіло провело на холоді близько двох годин. Правоохоронців на місце події викликала акушерка, яка, швидше за все, помітила мертве тіло з вікна. Прибула за викликом бригада швидкої допомоги зафіксувала факт смерті.

Як повідомляється, труп добре одягненого чоловіка лежав біля теплотраси. На ньому не було ознак насильницької смерті або слідів крові. При обшуку в кишені верхнього одягу померлого були виявлені телефон, окуляри в кольоровий оправі і м'яка іграшка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фото: Інформатор

Особа загиблого поки не встановлена, як і те, чому він перебував на території пологового будинку. Причину його смерті повинні з'ясувати судові медексперти.

Нагадаємо, святкував День народження і мав забирати дружину з пологового будинку: у вбивстві українського копа спливли трагічні деталі.