У п'ятницю, 13 грудня, міський голова Дніпра Борис Філатов оголосив, що готовий запустити свій власний Тelegram-канал. Про це чиновник розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Ну що, поки у п'ятницю ввечері всі розважаються, Борис Альбертович готується до медіа-війни. Ловіть мій новий і єдиний Тelegram-канал. Буде спекотно», — написав Філатов.

Борис Філатов, Facebook

В той же день в месенджері Тelegram з'явився його аккаунт. Перший пост дніпровського мера виявився досить іронічним.

«Можу пообіцяти тільки одне: буду з вами максимально чесний і відкритий. Втім, як завжди і скрізь», - зазначив він, додавши, що зважився на такий крок через те, що «у цьому месенджері з'явилася своя аудиторія, і… всяке анонімне падло намагається трусити своє гуано людям на вуха».

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Борис Філатов, Тelegram

Крім того, мер з часткою самоіронії пообіцяв, що наступного разу збирається говорити про те, як «Філатов захопив у Дніпрі рейдерським способом ринок похоронних послуг».

Нагадаємо, Філатов убезпечив себе від жорсткого троллінгу пранкери Джокера: "На руку Путіну".

Як повідомляв Знай.uа, Разумков відповів про зарплати для слуг народу в конвертах: "Буде корисно і правильно".

Знай.uа писав, львівські слуги народу звинуватили Гончарука у державній зраді: офіційне звернення.