На Дніпропетровщині працівники БК кидалися на дитину, яка каталася на самокаті.

Про це повідомляє "Перший міський".

Співробітники БК "Карачуни" кидалися на дитину, яка каталася на самокаті біля входу в будівлю. Вони вели себе вкрай агресивно і погрожували смертю хлопчику і матері, яка за нього заступилася.

Постраждала Катерина Горчина розповіла – залишила старшого сина в зоні відпочинку з самокатом, а з молодшою дитиною вирушила в супермаркет, який знаходиться навпроти. Після того, як вона вийшла з магазину, то побачила, як жінка років 60-ти кричить на дитину, вчепившись в нього двома руками.

Працівники БК в Кривому Розі кидалися на дитину Перший міський

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінка відразу ж кинулася на допомогу. Співробітниця з БК "Карачуни" відкрила вікно на першому поверсі і кричала різну гидоту на адресу її 11-річного сина. А інша, за словами Катерини Горчиної, в цей час лила йому під ноги воду з пластикової пляшки зі словами: "Щоб ти послизнувся і здох, дебіл".

Жінка підбігла до сина і відштовхнула співробітницюі будинку культури від дитини. Але та дістала шокер і стала погрожувати фізичною розправою. Шокована мешканка викликала поліцію.

"Дебілка і дебілів народила", - говорили співробітниці будинку культури в адресу жінки.

Катерина написала заяву в поліцію.

Нагадаємо, вихователька дитсадка нещадно знущався над малюками: жахлива історія, що сколихнула Україну.

Як повідомляв Знай.ua , закрила покаліченого немовляти в кімнаті і пішла: проект "Один за всіх" розбереться в шокуючої історії.

Знай.ua писав, таємниці одеського притулку "Світанок" вбили віру в людину, діти живуть в пеклі.