В Дніпрі сталася ДТП, працівник доставки Glovo врізався в машину.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

У четвер, 12 грудня біля лікарні ім. Мечникова сталося ДТП. За даними правоохоронців, кур'єр доставки Glovo хотів проскочити між автомобілів, але безуспішно через це і сталося зіткнення.

Скріншоти


Кур'єр на велосипеді рухався по площі Соборній. У цей момент тут у два ряди стояли автомобілі. Щоб швидше виконати замовлення, хлопець вирішив проскочити, щоб не чекати поки транспорт почне рухатися. Але здійснити задумане у кур'єра не вийшло, він врізався в автомобіль і перекинувся.

Через удар на автомобілі залишилася невелика вм'ятина. Від госпіталізації кур'єр Glovo відмовився.

"Кур'єр Glovo хотів проскочити між машин. Але, вийшло як завжди — влетів у двері і " улетел в закат ", — написали в соцмережах.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, збив на смерть і знищив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відправив у лікарню 11 осіб: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

Портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП і навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.