Рік тому у Дніпрі рішенням міської ради було продовжено заборону на використання піротехніки та феєрверків під час новорічних свят.

Про це повідомляє Інформатор.

Фейєрверки на Новий рік, фото: Інформатор

"Таким чином, у Дніпрі в дворах приватних будинках, багатоповерхівках і в громадських місцях заборонено використання піротехніки", - підкреслюють чиновники.

У повідомленні наголошують, що отримання заборони будуть контролювати інспектори КП "Благоустрій", порушення буде каратися адміністративним штрафом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто також зазначити, що робочий день КП "Благоустрій" зазвичай триває до 18:00, а запускають феєрверки у свята після цього часу. У прес-службі міськради, однак, запевняють, що інспектори будуть виходити в рейди у вечірній час.

"У Дніпрі живе безліч бійців, які повернулися з передової. Для них звук вибухів не асоціюється з радістю, веселощами та Новим роком. Відшукайте в собі співчуття і людяність, ваше хвилинне задоволення не варто панічної атаки того, хто захищав вас останні 6 років", - резюмують чиновники.

Нагадаємо, нова шахрайська схема залишить українців без копійки: як аферисти добираються до банківських рахунків

Як повідомляв портал "Знай.uа", , в Франківську патрульні "зцілили" сліпого жебрака: скандальне викриття потрапило на відео

Також "Знай.uа", писав, що француза через жебраків оштрафували на 2676 гривень: буває і таке.