У Дніпровських маршрутах пасажирів атакують жебраки.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

У Дніпрі жебраки почали просити милостиню, гроші "на лікування хворих діток" прямо під час проїзду в маршрутці. Більш того, проїзд жебраки, зрозуміло, не оплачують. Але самі водії маршруток на цих безбілетників ніяк не реагують. А навіть допомагають їм, вони зупиняють машину на вимогу жебраків і охоче пускають в салон.

Дніпрян атакую жебраки


"Жебраки в 101 маршрутці це нормально. За проїзд вона не заплатила, водій і слова не сказав", розповіла очевидиця.

Як правило, жебраки просять милостиню, збирають гроші на лікування/операцію або просять просто так. У свою чергу, волонтерські організації та благодійні фонди одноголосно твердять, — ці люди шахраї. А фотографії хворих дітей, як правило, беруть з інтернету. Довідки та висновки лікарів змальовують або замовляють.

"Вже п'ятий рік на вокзалі ходить "вагітна" жінка і просить грошей на пологовий будинок. Про національність нічого не скажу, але ходять — всією сім'єю збирають. Заходять в маршрутки. Вже п'ять років вагітна, уявляєте?", — розповідає очевидець Віталій.

Нагадаємо, нова шахрайська схема залишить українців без копійки: як аферисти добираються до банківських рахунків

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", , в Франківську патрульні "зцілили" сліпого жебрака: скандальне викриття потрапило на відео

Також "Знай.uа", писав, що француза через жебраки оштрафували на 2676 гривень: буває і таке