В Дніпрі жінка в одному з місцевих магазинів розрахувалася фальшивою купюрою.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Дніпрі останнім часом почастішали випадки підробки грошей. Так люди йдуть в магазин і розплачуються фальшивками купюрами, а не уважні продавці її приймають. Адже без спеціального приладу справжність грошей виявити практично неможливо. Адже фальшивки можуть бути практично ідентичні до оригіналу, і дрібні відмінності може вловити лише прилад.

У Дніпрі жінка розплатилася фальшивкою Фото: Дніпровська панорама

У Дніпрі жінка розплатилася фальшивкою Фото: Дніпровська панорама


Так, нещодавно в Дніпрі зафіксували новий випадок, коли дніпряни розплачувалися фальшивими грошима. Цей випадок стався в магазині побутових та дитячих товарів на проспекті Поля. Жінка розплатилася за покупки фальшивою купюрою номіналом 500 грн.

У Дніпрі жінка розплатилася фальшивкою Фото: Дніпровська панорама

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще


Варто відзначити, що фальшиву купюру виявили тільки під час інкасації. Жінку, яка розрахувалася фальшивою купюрою, зафіксувала відео-камера магазину.

Жінку зафіксувала камера відеоспостереження

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради та вбивство його сина: хлопцям трохи більше 20-ти років, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.