Вже незабаром Дніпро накриє хвиля передноворічної метушні. Адже всі чекають зиму саме через її атмосферні свята. А найголовнішим атрибутом цих свят, звичайно ж є ялинка.

Перший заступник начальника Дніпропетровського лісового та мисливського господарства Валерій Величко заявив, що лісгоспи повністю готові до свят. Вони вже приготували на продаж головний атрибут Нового року.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

Ціни на зелених красунь у цьому році в Дніпрі залишилися приблизно на рівні минулорічних. Але все ж ціна, як і раніше, залежить від розмірів і товарного вигляду новорічної ялинки.

Так, ціна у Дніпрі 1,5-метрова сосну варіюється від 60 до 115 грн. Ялинки будуть продаватися різної висоти, починаючи від 1 м і до 3 м.

Ілюстративне фото


Де придбати новорічну красуню?

В першу чергу, ялинки буде продаватися прямо на території лісгоспів і лісництв. Тут можна і вибрати ялинку безпосередньо на "грядці", і тоді ви отримаєте свіженьку ялинку.

Також буде організована й виїзна торгівля. На початку грудня на сайті обласного управління лісгоспу буде опублікований список пунктів реалізації ялинок та контактні номери.

Варто відзначити, щоб уникнути браконьєрства, всі ялинки будуть з пластиковими чіпами. Саме по них на сайті можна дізнатися, звідки і коли було привезено дане дерево.

Нагадаємо, що народний синоптик Леонід Горбань в ефірі ObozTV розповів, якої погоди чекати українцям найближчим часом, а також, буде сніг і морози на Новий рік.

Як повідомляв портал Знай.ua , українці вже затамували подих в очікуванні святкування Нового року 2020 в серці столиці на Софійській площі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що астрологи прогнозують, що наступаючий Новий рік буде спокійним і без струсів практично для всіх знаків Зодіаку.