У Дніпрі чоловік, перебуваючи в неадекватному стані, кидався на перехожих на вулиці Батумській. Неадекватного громадянина не могли вгамувати санітари швидкої допомоги, повідомляє патрульна поліція Дніпра.

Як стало відомо, чоловік перебував у стані наркотичного сп'яніння. В якийсь момент він роздягнувся догола посеред вулиці і почав кидатися на людей, що проходили повз. Свідки інциденту викликали швидку допомогу, але медики не змогли його заспокоїти.

Тоді на місце пригоди викликали поліцейських. Правоохоронці зв'язали неадекватного громадянина, і той раптом заявив, що є «Радомиром, посланцем Божим». Його доправили до лікувального закладу.

Нагадаємо, що з'явилися знімки голого 28-річного Томаса Дулі-Маркла, який є сином зведеного брата Меган Маркл. Його підозрюють у прийомі наркотичних і психотропних кошти.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Білорусі затримали Володимира Чуденцова. За попередніми даними, Чуденцова, який працював над фільмом про Лукашенка, підозрюють у зберіганні наркотиків.

Також портал Знай.uа писав, що в Одесі сталося шокуюче ПП, однорічна дівчинка отруїлася наркотиками своєї матері.