На Дніпропетровщині вже місяць не можуть зловити козла, який потоваришував зі зграєю собак і разом з ними бігає по вулицях міста.

Про це повідомляє ТСН.

Ще в жовтні жителі Павлограда помітили козла на вулицях міста, який бігав зі зграєю собак. Місцеві жителі неодноразово намагалися зловити козла, але їм це не вдавалося. Чорно-білого козла собаки тримають в кільці охорони і захищають його від сторонніх.

Скріншоти

Через те, що собаки разом з козлом бігають по різних районах міста, зловити їх не вдається нікому. Адже ніхто не знає, де ця зграя з'явиться наступного разу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа з львівського цирку вдалося врятувати тварин і вивезти їх додому в Африку.

Нагадаємо, З Знай.uа розповідав, що "Стильний" козел потрапив у смертельну пастку під Дніпром.

Знай.uа оприлюдинв інформацію про те, що смішні і милі єноти-полоскуни все більше завойовують прихильність і любов людства.

Нагадаємо, що на Вінниччині живуть пара домашніх птахів, які скоро святкувати "срібне весілля". Гуси довгожителі живуть разом 23 роки.