У Дніпрі відбудеться гучний суд у справі 56-річну жінки, яка тримала у себе вдома дитину, приковану ланцюгом.

Шокуючі подробиці повідомляє Днепровская панорама з посиланням на інформацію правоохоронців.

Варто нагадати, що вдома у садистки виявили 8-річного хлопчика, прикутого металевим ланцюгом до ліжка. Таким чином вона "виховувала" ще трьох дітей.

Лікарі діагностували у дітей затримку розвитку, спричинення психічних та фізичних травм шляхом нанесення побоїв.

У Дніпрі садистка тримала дитину на ланцюзі, фото: Днепровская панорама

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Горе-матері інкримінують порушення ч.1,2 ст.127, ч.2 ст.146 та ст.166 КК України (катування, незаконне позбавлення волі людини, злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування). Вона наразі перебуває під вартою.

Дітей вилучили та помістили до центру соціально-психологічної реабілітації, де вони перебувають до теперішнього часу.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонароджену дитину, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і зникла.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Дніпром 2-річного хлопчика біля річки. Він пропав 22 жовтня в селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент. У школі №173 за адресою проспект Відрадний, 20 з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка.