У Дніпрі тривають протести працівників Нікопольського феросплавного заводу біля головного офісу "Приватбанку".

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

У Дніпрі все ще тривають протести біля Приватбанку. Городяни налаштовані рішуче і осунуться тут до тих пір поки не вирішувати їх проблеми. Вони тепло вдяглися, запаслися ковдрами та місцями для сидіння.

У Дніпрі тривають протести

Нікопольський завод феросплавів придбав на аукціоні право на експлуатацію паркування біля головного офісу Приватбанку терміном на 1 рік. Тому протестувальники перебувають тут на законних підставах.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Перші хвилі акцій протесту почалися ще у вересні. Тоді протестувальники оточили ПриватБанк працівники Нікопольського феросплавного заводу вимагають виплатити їм зарплату.

Нагадаємо, що студенти вийшли на Майдан проти президента, тисяча людей ночувала на холодному граніті.

Як повідомляв портал Знай.ua , під Офісом президента Володимира Зеленського неспокійно - на розмову з слугою народу прийшли десятки активістів, щоб остаточно прояснити питання з спробою незаконного будівництва в районі Протасового Яру.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні відсвяткували День Гідності і Свободи.