В Дніпрі продовжує діяти ініціатива "Чистодяка", завдяки їй, городяни можуть обміняти сміття на подарунки.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі стало ще чистіше, і до цього не довелося залучати сили комунальних служб. Вся справа в тому, що Дніпрі існує ініціатива "Чистодяка". Суть ініціативи полягає в тому, що люди добровільно приходять і прибирають різні ділянки міста, а за сміття, що вони збирати, городяни отримують різні подарунки.

У Дніпрі існує ініціатива Чистодяка Фото: Інформатор

Так, подібна акція пройшла в неділю, 29 листопада. Городяни прибирали відразу вісім ділянок міста. На кожній з ділянок працював куратор, він і керував процесом. Кожному на місці видавали рукавички та мішки для сміття.

У Дніпрі існує ініціатива Чистодяка Фото: Інформатор

За кожен мішок сміття городяни отримували одну фішку. Таку фішку в подальшому можна буде обміняти на подарунки спонсорів чи є які-небудь послуги. Варто зазначити, що ініціативу Дніпра підхопили й в інших містах. Прибирання такого ж формату влаштували у Запоріжжі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Дніпрі існує ініціатива Чистодяка Фото: Інформатор

Нагадаємо, у Миколаєві школяр підстрелив однокласника: як зброя потрапила у руки дитини.

Як повідомляв Знай.ua , Грета Тунберг з дитиною кинула виклик Атлантичного океану: що задумала муза Шварценеггера.

Знай.ua писав, Грета Тунберг присоромила офісних працівників: набирає популярність цікавий тренд.