На Дніпропетровщині більше тижня розшукували безвісти зниклу 16-річну дівчинку. Неповнолітню вдалося розшукати, вона перебувала в іншій області і гостювала у далекобійника.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

16-річну дівчинку з Жовтих Вод, яку тиждень безуспішно розшукували в місті та околицях, знайшли у Вінницькій області. Відомо, що Вікторія Баран пішла з гуртожитку ПТУ №70 ввечері 14 листопада. Пошуки привели поліцейських в місті Гайсин Вінницької області.

16-річна дівчинка з-під Дніпра гостювала у далекобійника


Правоохоронці з'ясували, що втікачка подорожувала на попутках. Підсівши до далекобійника, вона розповіла історію про своє важке життя, сварку з хлопцем і страх повертатися в гуртожиток через розшук поліції. Водій пожалів дівчину, привіз до себе додому та нагодував.

Зараз життю і здоров'ю дівчини нічого не загрожує.

Нагадаємо, що звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями: "Ховав тіло в холодильнику".

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.