У середу, 20 листопада в Дніпро з робочим візитом прилетів спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков. Там під час брифінгу він відповідав на питання не тільки про Дніпровський регіон.

Так, журналісти порушили тему недавнього скандалу з депутатом від "Слуги народу" Романом Іванісовим, який сидів за згвалтування.

Варто нагадати, що нещодавно, екснардеп Ігор Мосійчук опублікував на своєму каналі інформацію про те, що нардеп Роман Іванісов у 1990-х роках відбував термін за зґвалтування неповнолітньої.

Дмитро Разумков


Так, спікер ВР прокоментував ситуацію, і зазначив, що якщо інформація про це підтвердиться, то фракція збереться і вирішить це питання. Але на даний момент поки що рано щось вирішувати, ажде останнім часом партія "Слуга народу" дуже часто стикається з різними фейками.

"Тут є і юридичний аспект. Також є і моральний аспект. Тому що з точки зору закону там менше питання, ніж за принципами, з якими "Слуга народу" йшла в Парламент", заявив Разумков.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Філатов убезпечив себе від жорсткого троллінгу пранкери Джокера: "На руку Путіну".

Як повідомляв Знай.ua , Разумков відповів про зарплати для слуг народу в конвертах: "Буде корисно і правильно".

Знай.ua писав, львівські слуги народу звинуватили Гончарука у державній зраді: офіційне звернення.