У Дніпрі скандальна ню-модель Анна Мінюкова, яка хотіла роздягнутися на Новому мосту підняла нову хвилю хайпу. Так, дівчина вразила городян своїми акробатичними трюками на стовпі біля ТРЦ.

Відповідне відео з'явилося на Тelegram-каналі "hyevuy_dnepr".

У середу, 20 листопада відома ню-модель Анна Мінюкова в черговий раз звернула увагу на свю персону. Так, дівчину помітили біля ТРЦ "Материк". Там вона на стовпі для дорожнього знака виконувала різні акробатичні трюки.

Анна Мінюкова здивувала дніпрян


"Нова хвиля хайпу під'їхала. Та сама дівчина, яка хотіла роздягнутися на Новому мосту. Тепер запалює біля Материка", — пише очевидець в telegram.

Анна Мінюкова здивувала городян

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, що дніпровська модель Анна Мінюкова стримала обіцянку роздягнутися для фотосесії на відремонтованому мосту в Дніпрі.

Нещодавно портал повідомляв, що Ганна Мінюкова зробила фотографії на тлі зруйнованого міст на Окружній дорозі Харкова.

Також повідомлялося, що скандальна дніпровська модель Ася Мінюкова оголилася на незаконної заправці АЗС в Одеській області.