У середу, 20 листопада з робочим візитом в Дніпро прилетів спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков.

Про це повідомляє інформаційний портал "49000.com".

Так, Дмитро Разумков під час брифінгу в аеропорту Дніпра прокоментував інформацію про те, що його заступник і колега по партії "Слуга Народу" Руслан Стефанчук знімає квартиру у своєї тещі. Таким чином гроші, які виділяє держава для утримання нардепів сім'я депутата кладе у свою кишеню.

Дмитро Разумков в Дніпрі


"Так, я бачив про це повідомлення в ЗМІ. Але при цьому у Руслана за документами законно оформлена оренда житла, нехай навіть у тещі, — розповів Разумков.

При цьому Дмитро Разумков зазначив, що у нього є план, як надалі позбутися від подібних ситуацій. Разумков заявив, що він проти того, щоб нардепи мали будь-які бюджетні виплати. Таким чином це допоможе позбутися від таких ситуація, як з Стефанчуком.

Нагадаємо, Зеленський "розніс" чиновників на нараді в Тернополі: "Де вони?" відео.

Як повідомляв Знай.uа , золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.