Пранкер Джокер продовжує викривати народних депутатів прикидаючись різними високопоставленими чиновниками. Першим під приціл пранкера потрапив нардеп Богдан Яременко. За весь час свого існування він вже опублікував досить багато листувань з депутатами, передає портал "Наше місто".

Мер Дніпра Борис Філатов висловився про пранкера Джокера. Він зазначив, що махінації пранкера стають куди серйозніше, ніж проста забава і викриття. І вже стає зовсім не смішно. Також Борис Філатов підкреслив, що ці листування можуть бути гарною поживою для РФ та інших країн.

Скріншот поста Філатова

"І якщо наш доморощений Джокер таке виконує кожен день, то навіть страшно уявити, як цими солодкими булочками годуються росіяни та інші іноземні спецслужби. Кожен раз, коли пранкер Джокер розводить чергового "слугу" на одкровення, то я думаю: "Ну вже тепер вони точно зроблять висновки і засунуть свої гаджети куди подалі". Але знову і знову їжачки колються, плачуть, але продовжують їсти свій кактус", — написав мер.

Нагадаємо, раніше "Обійми кнопкодавів": у мережу злили скандальні фото Литвиненка з "Слуги народу" і мажоритарника Ковальова.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Також Знай.ua писав, що Володимир Зеленський пошепки подякував слуг народу за скандальний закон: "Скасували рабство".

Портал Знай.ua повідомляв, що Верховна Рада протягла закон про ринок землі: історичне голосування.