У Дніпрі стане дорожче поховати людину.

Про це повідомляє сайт міськради Дніпра.

У Дніпрі змінилися тарифи на поховання. Рентабельність "Ритуальної служби" залишиться такою ж, як і до цього — 12 %.

Так, оформлення одного тільки свідоцтва про поховання коштуватиме 20,90 грн. Ціни на копання могили варіюються, залежно від того, яким чином її викопають.

Якщо дніпрянин захоче викопати яму механізованим способом глибиною 2 метри, то це йому обійдеться від 750 до 850 грн. Варто відзначити, що яма викопана вручну коштує дорожче за аналогічну глибину доведеться заплатити від 1 353 грн до 1 832. Вартість роботи залежить від типу грунту.

Повний прайс на поховання в Дніпрі:

Прайс

Нагадаємо, раніше палять шини, б'ються і стріляють: на Чернігівщині активісти влаштували справжнє пекло "сліпим" поліцейським.

Також Знай.ua писав, що на Чернігівщині зарізали і кинули на рейки школяра: під підозрою діти київських чиновників.

Портал Знай.ua повідомляв, що підлітка жорстоко закатували в Прилуках, придумавши банальну відмовку: поліцейську ділянку у вогні, народний гнів потрапив на відео

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще