У Дніпрі неплатники аліментів тепер прибирають міські парки. Гроші, які вони зароблять віддадуть на погашення аліментів.

Про це повідомляє 34 телеканал.

У Дніпрі злісних неплатників аліментів змусили підмітати в місцевих парках за 25 гривень на годину. Зароблені ними гроші будуть віддавати на погашення аліментів. Таким чином і парки в місті стануть чистішими та частина аліментів буде погашена.

У Дніпрі неплатники аліментів прибирають парки


В Новокодакскому парку вже другий тиждень прибирають неплатники аліментів. Зараз тут працюють 25 неплатників. Директор парку Сергій Матусевич розповів що всі працівники сумлінно ставляться до роботи і прибирають якісно.

"Ми їх перевіряємо з ранку до вечора, тобто ставимо завдання зранку і до вечора перевіряємо", - зазначив директор.

Варто відзначити, що особисто неплатники аліментів гроші за свою роботу не отримують. Все зароблене ними надходить до дитини.

Нагадаємо, що артисти харківського цирку вважають, що цирк потрібно рятувати від зоозахисників, які вимагають заборонити використання тварин.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Знай.uа писав, що в Одеській області жінка намагалася вкрасти гаджет у 4-річної дитини, яка хворіє на ДЦП.