16 листопада в Дніпрі очікується сонечко, без дощу. Погода суботи буде відмінною, якщо не брати до уваги, що температура не підніметься вище 8 градусів тепла. Про це розповіли на погодному сайті Sinoptik.

Після прохолодного дня прийде холодна ніч – лише 3 градуси тепла.

Рекордно теплим день 16 листопада в Дніпрі був у 1930 році, тоді городянам дісталося цілих 15 градусів тепла, а рекордно холодних у 1908 році – тоді стовпчик термометра впав до 12 градусів морозу.

Погода в Україні 16 листопада

За народним прогнозом погоди сьогодні Акепсима, Йосипа пресвітера і Аифала диякона. У народі вважалося, що, якщо чути, як потріскує кора на ясенях – значить, буде холодна весна. Якщо жовта верба продовжує ще рости, молоденькі гілочки відпускає – це ознака теплої і довгої осені. Яскраві фарби в небі на хмарах – значить, близько негода з дощами.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Якщо горобці пожвавилися й зачирикали під час тривалої негоди, то можна чекати, що скоро погода покращиться.

Червона вечірня зірка передвіщає вітер, а світло-жовта – на близький дощ. Золоте й червоне сонце при сході і заході, а також яскраві зірки віщують сильний вітер.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.