Мер Дніпра Борис Філатов жорстко розкритикував нову владу.

Про це міський голова Дніпра написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, Борис Філатов опублікував пост у соціальній мережі в якому розкритикував нову владу і уряд. Причиною критики стало те, що нова влада залишає місцеві бюджети без грошей.

"Я з непередаваним задоволенням спостерігаю, як партія, яка прийшла до влади під гаслами народоправства, в прямому ефірі цинічно намагається пограбувати місцеве самоврядування, і, при цьому, щиро сподівається виграти хоч дострокові/хоч термінові місцеві вибори", - написав Філатов.

Борис Філатов


Також Філатов відзначив, що новий уряд хоче віддати борги держави не за рахунок олігархів, а за рахунок "пограбування територіальних громад". Адже буквально нещодавно в Раді 275 депутатів своїми голосами залишили акцизи на дороги в місцевих бюджетах.

"Типу "помилилися". Паліть далі, паліть. Вам, головне, не заважати. По швидкості політичного самогубства, впевнений, ви зможете поставити світовий рекорд", — написав Філатов.

Скріншот

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Обійми кнопкодавів": у мережу злили скандальні фото Литвиненка з "Слуги народу" і мажоритарника Ковальова.

Також Знай.иа писав, що Володимир Зеленський пошепки подякував слуг народу за скандальний закон: "Скасували рабство".

Ще Портал Знай.иа повідомляв, що Верховна Рада протягла закон про ринок землі: історичне голосування.