Ранок в Дніпрі буде похмурим, але ближче до обіду хмари розійдуться. Вечір та ніч проти 9 листопада в місті будуть ясними. Дощів чи снігу не очікується, відзначають на ресурсі Sinoptik.

Дніпряни можуть розраховувати на особливо теплий день: вдень температура підніметься до 16 градусів тепла, вночі не буде холодніше 10 градусів вище нуля.

Згідно з народними прикметами, 9 листопада вшановують пам'ять преподобного Нестора Літописця Печерського.

Вважалося, що з цього дня ночами на водоймах з'являється перший лід. Крім того, якщо зайці до цього часу вже встигли змінити сірі літні шубки на біле хутро, — значить, зима вже не за горами.

Погода 9 листопада

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.