В одному з дніпровських гуртожитків сталася жахлива НП, один з студентів ДНУ вистрілив у голову першокурсниці.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У середу, 6 листопада у гуртожитку Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбулася НП. Відомо, що студент другого курсу впритул вистрілив у голову першокурсниці.

Гуртожитку ДНУ Фото: Дніпровська панорама


Ця пригода сталася біля душу, який знаходився в підвалі. Дівчина просто стояла і чекала на свою чергу, як раптом туди спустився студент другого курсу і вистрілив їй у голову з пневматичного пістолета.

На даний момент мотиви цього злочину невідомі. На місце події оперативно прибула бригада швидкої допомоги, медики госпіталізували дівчину в найближчу лікарню.

Як повідомляють правоохоронці, зловмисник був під дією наркотичних речовини. На даний момент ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше палять шини, б'ються і стріляють: на Чернігівщині активісти влаштували справжнє пекло "сліпим" поліцейським.

Також Знай.ua писав, що на Чернігівщині зарізали і кинули на рейки школяра: під підозрою діти київських чиновників.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Портал Знай.ua повідомляв, що підлітка жорстоко закатували в Прилуках, придумавши банальну відмовку: поліцейську ділянку у вогні, народний гнів потрапив на відео.