У Дніпрі водій силоміць витягнув пасажирку з маршрутки

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі в маршрутці № 155 жінку в нетверезому стані намагалися вигнати з маршрутки. Але жінка ніяк не хотіла залишати маршрутне таксі, тому водієві довелося витягати її з транспортного засобу за ноги. Але навіть після цього вона не зупинилася, жінка встала і хотіла зайти назад.

Серед свідків виявилися і ті, хто став на бік скривдженої. Вони пропонували заплатити за проїзд і обурювалися поведінкою водія, не розуміючи, як можна так поводитися з жінкою.


Цей інцидент прокоментував голова профспілки автомобілістів Михайло Тонконогий. Він зазначив, що нетвереза жінка поводитися вкрай неадекватно, тому водій зробив їй кілька зауважень. Але це її не втихомирило, а навпаки розлютило.

Михайло Тонконогий посилаючись на посадову інструкцію зазначив, що водій прийняв рішення вигнати жінку для того, щоб уникнути псування майна і нанесення шкоди іншим пасажирам.

Нагадаємо, у Вінниці схопили дружка Зайцевої, повна маршрутка переляканих пасажирів: водій "під кайфом".

Як повідомляв Знай.ua , в Одесі накрили маршрутчика-камікадзе з "липовими" правами: кожна поїздка могла стати останньою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Знай.ua писав, вибух гранати в центрі Києва забрав два життя: з'явилося відео з іншого ракурсу.