У Кривому Розі батькам школярів вирішили полегшити життя - рішення про забезпечення дітей безкоштовним транспортом чекали давно, однак варто поспішати, щоб потрапити до списку пільговиків.

У Кривому Розі підготували приємне ноу-хау для школярів

Відповідну інформацію оприлюднили на офіційному сайті міської ради.

У повідомленні сказано, що депутати прийняли рішення забезпечити дітей шкільного віку безкоштовним проїздом у комунальному пасажирському транспорті.

Окрім того, вже з 1 січня 2020 року в місті планують ввести багатофункціональну "Картку криворожанина", яка на 1 етапі забезпечить школярів безкоштовним проїздом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На 2 етапі планується розширити її функціональні можливості за рахунок:

- відстеження батьками час та місця перебування дитини в школі;

- безготівкова оплата харчування у шкільній їдальні;

У шкільній їдальні можна буде розрахуватися Карткою криворожанина

- можливість спілкування зі школою в онлайн-режимі.

Нагадуємо, що в Одесі біля трамвайного вагона прямо на ходу вивалилось одне із стекол.

Раніше портал Знай.uа писав, що небезпечні Богдани: переповнена маршрутка розвалилася на ходу. Очевидці повідомляють, що таке для них, на жаль, не новина

Також Знай.uа повідомляв про те, що у Києві неадекватний чоловік спалив дотла автобус Ikarus.